voedingsadvies
shutterstock_1080072611

Wapen je tegen verleiding.
Gewapend tegen het schuldgevoel na (over) eten uit onweerstaanbare drang.

Download het GRATIS e-book

face

Stap voor stap naar een gezonde mindset!

Geen zoete beloningen meer na het sporten. Wel extra motivatie.

Arno, eigenlijk kan ik je alleen maar bedanken voor wat je met mijn denkpatroon hebt gedaan op zo een korte tijd! Je bent een held.

-Kelly Heuninck-

24 blz waardevolle inhoud...

HERSENEN

Verwerkt voedsel omvat voedingsstoffen waarvan de originele, volwaardige vorm aangepast werd om de smaak, de textuur of de houdbaarheid te veranderen. Vaak worden ze gewijzigd zodat ze zoveel mogelijk onze hersenen aanspreken...(vanaf blz. 3)

INDUSTRIE

De voedingsindustrie heeft allerlei verwerkingsmethoden en ingrediënten die als additief worden gebruikt. Deze zijn bedoeld om ons voedsel extra smaakvol en extra consumeerbaar te maken...(vanaf blz 6)

GEZONDHEID

De “gezondheidstax” is de tol die we betalen voor het eten van zwaar verwerkte voedingsmiddelen die arm zijn aan nutriënten.
Wie deze gedurende een lange periode blijft eten zal uiteindelijk de prijs betalen met zijn/haar gezondheid... (vanaf blz 9)

GEWOONTES

Alle gewoonten om je “goed te voelen” verschillen wat betreft hun psychologische effect op de stressreactie. Volgens de American Psychological Association zijn de meest doeltreffende zaken om stress te verlichten:...(vanaf blz 17)

7 OPLOSSINGEN

7 manieren die helpen om gezonder, fitter, sterker, energieker en de nog betere versie van jezelf te worden...(vanaf blz 20)

3 STRATEGIEEN

3 strategieën om stap voor stap terug een vreedzame relatie op te bouwen met voeding...(vanaf blz 12)

en nog veel meer...